Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Har du spørgsmål til din ordre, bedes du rette henvendelse til vores kundeservice

 

Bestilling

Betaling med betalingskort

Bestillinger foretages igennem hjemmesiden www.designvaegge.dk

Vi har ingen minimumsbestillinger.

Når du har gennemført en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail.

Sammen med din levering modtager du en følgeseddel. 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, indtil da er pengene reserveret på din konto.

Priser

Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusiv moms og afgifter.

Kvittering

Når du har gennemført din bestilling på Designvaegge.dk, modtager du en bestillingsbekræftelse på mail umiddelbart efter. Den endelige kvittering vil du modtage dagen efter betalingen har fundet sted.

Modtager du ikke din bestillingsbekræftelse eller kvittering, kan den være endt i dit spam filter og vil derfor ligge under ’uønsket mails’.

Levering

Særlige forhold ved levering

Designvaegge.dk leverer til hele Danmark.

Vi sender varer ud mandag-fredag og det er ligeledes muligt at afhente de bestilte varer i hverdagene fra kl. 8-16 efter aftale.

Leveringtid

Leveringstiden på akustikpaneler og tilbehør til akustikpaneler er 1-3 hverdage*

Ved køb af prøver bliver ordren sendt samme dag, hvis købet gennemføres inden kl. 12:00. 

*Længere leveringstid kan forekomme ved særligt store ordrer. Du er velkommen til at kontakte os på tlf: 81918000 for en præcis beregning af leveringstiden.

Er du ikke hjemme ved levering?

Er du ikke hjemme, når vi leverer pakken så vil pakken oftest blive stillet foran din hoveddør, medmindre andet er oplyst.

Levering til ikke-brofaste øer:

Designvaegge.dk leverer til hele Danmark. Ønskes bestillingen leveret til ikke-brofaste øer, skal der beregnes en længere leveringstid end den ellers oplyste.

Leveringspriser

Leveringspriserne varierer alt efter ordremængde og leveringsadresse. Leveringsprisen beregnes løbende mens man handler på hjemmesiden og kan ses under indkøbskurven.

Der er gratis levering af prøver. 

Betaling

Hos Designvaegge.dk kan du betale med ét af følgende dansk udstedte betalingskort: Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Electron og MobilePay.

Handler du for over 10.000 kr., vil du blive tilbudt muligheden med at betale via. direkte bankoverførsel. Benyttes denne betalingsmulighed, sættes ordren i gang, så snart beløbet er modtaget hos os.

Faktura

Køber du som virksomhed, har du ligeledes mulighed for at få en aftale med os. Kontakt os på info@designvaegge.dk for mere info herom.

Fortrydelsesret 

Der er 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager varen.

For at kunne fortryde et køb skal varens stand være så god, at vi vil kunne sælge varen igen til normalpris. Du har ret til at besigtige varen, præcis som i en fysisk butik og efterfølgende returnere varen.

Det betyder dog, at varen skal returneres i god stand og samme mængde, som da du modtog den. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Hvis du tager varen i brug vil det dog som udgangspunkt betyde at fortrydelsesretten forsvinder.

Ved efterfølgende returnering af varer, skal dette ske mod forudgående aftale med kundeservice. Hvis du ønsker at udnytte din fortrydelsesret skal du selv betale for returfragten.

Du kan læse mere om dine muligheder for fortrydelsesret på Forbrugerrådets hjemmeside her

Erstatningsansvar

Såfremt varen er udsolgt vil Designvaegge.dk så vidt muligt finde et passende alternativ til den udsolgte vare inden for samme prisklasse og mængde – eller bedre. Vi kontakter dig selvfølgelig og får bekræftet, at erstatningsvaren kan bruges.

Prisen for din bestilling forbliver uændret selvom du får en erstatningsvare.

Hvis vi ikke kan finde et passende alternativ, og vi ikke kan levere nogen vare, kommer du selvfølgelig ikke til at betale for varen og beløbet vil automatisk blive fratrukket i din regning.

Eventuelle mangel- eller erstatningsvarer vil fremgå af din endelige kvittering, som du modtager når betalingen er sket.

Læs mere under fortrydelsesret her i handelsbetingelserne.

Reklamation

Hvis du ønsker at reklamere skal du tage kontakt til vores kundeservice, enten ved at ringe direkte eller skrive til info@designvaegge.dk. Når du handler på Designvaegge.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er dog et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Husk altid at kontakte vores kundeservice FØR du sender varen retur.

Ved reklamation bedes du oplyse ordrenummer samt en detaljeret beskrivelse af problemet.

Returadresse: 

Designvægge.dk

Samsøvej 22

8382 Hinnerup

Varen skal sendes i forsvarlig emballage og sendes som pakke. Husk at gemme kvittering for forsendelse, medmindre du har fået returlabel tilsendt af vores kundeservice.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Er varens eller varens emballages stand ved modtagelse, ikke som ønsket, bedes du med det samme, og uden at tage varen i brug, kontakte os ved, at ringe til vores kundeservice

Pengene retur

Ved tilbagebetaling af ordrebeløb bedes du forvente op til 8-14 dage fra den dag, varen er os i hænde, til beløbet er tilbageført til din konto.

Vareinformation på Designvaegge.dk

Designvaegge.dk gør selvfølgelig alt for at sikre korrekt vareinformation, men eftersom at informationerne ændres løbende tager vi ikke ansvar for informationernes korrekthed, og der tages forbehold for tastefejl.

Har du spørgsmål, kommentarer eller rettelser til en vare eller til vareinformationerne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Alle billeder er repræsentative billeder af, hvordan varene ser ud. Den modtagede vare kan dermed være anderledes fra den, der fremgår på billedet på hjemmesiden.

Designvaegge.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, skrivefejl, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, manglende levering og force majeure.

Persondata ved køb

Når du handler hos Designvaegge.dk, beskytter vi dine personlige oplysninger. Vi ajourfører løbende indholdet i vores politik for, hvordan dine personlige information behandles.

Sander Design A/S er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og fødselsdato, som du videregiver til os, eller som vi får oplyst, når du handler på Designvaegge.dk. Oplysningerne opbevares hos Sander Design A/S, som naturligvis også tager ansvaret for disse fortrolige oplysninger.

Når du videregiver dine personlige oplysninger på Designvaegge.dk, bekræfter du samtidig, at vi må anvende den indsamlede information til at opfylde vores forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Vi kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når vi skal levere dine varer.

Du har ret til at kontakte vores kundeservice og få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at Sander Design A/S bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring.

Sander Design A/S formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for Sander Design A/S. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig.

Vi gemmer dine oplysninger i op til 5 år til vores bogføring, i henhold til regnskabslovens krav til opbevaring og dokumentation.


Øvrig information

Ophavsret

Tekst og billeder fra Designvaegge.dk må ikke kopieres uden tydelig kildeangivelse. Kilde anføres som “designvægge.dk – Sander Design” med et tilhørende link til: Designvaegge.dk.

Nyhedsmail/SMS og nyhedsbrev:

Tilmeld dig vores nyhedsmail og får gode tilbud, inspiration til madlavning, adgang til konkurrencer.

Sociale Medier:

Find os via de sociale medier; Instagram og Facebook: Her kan du deltage i konkurrencer, og få gode tilbud dagligt.

Konkurrencer på hjemmeside eller sociale medier 

Konkurrencebetingelser: 

Du kan kun deltage i konkurrencer én gang per trækning. Konkurrencer er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du deltager i den pågældende konkurrence enten per e-mail eller via sociale medier og/eller har svaret rigtigt på spørgsmålene. Ved mistanke om snyd har Sander Design A/S ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

Hvis du vinder

Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail og navnene offentliggøres på sociale medier. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Øvrige informationer

Deltager du i konkurrencer, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så vi kan sende dig eventuelle præmier. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle trykfejl. Vi forbeholder os ret til med øjeblikkelig virkning at ændre gevinsterne i en konkurrence eller helt afbryde konkurrencen. Ansatte hos os samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencer. Vinderne af konkurrencerne skal selv indberette og afholde præmieafgift overfor SKAT.

 

Generelle henvendelser

Generelle henvendelser om vores produkter kan rettes til vores kundeservice via mail til: info@designvaegge.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hilsner fra

Team Designvægge

Samsøvej 22
8382, Hinnerup
CVR: 16046000

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29. September 2020.